PRINT OUTDOOR

_____________________________________________________________________________________________________________________

Tehnologia si materialele utilizate pentru printul outdoor, ofera rezistenta in timp, culori intense si reproducerea atenta a celor mai mici detalii. Respectam cele mai inalte standarde de calitate, avem capacitate mare de productie ceea ce permite onorarea unor termene stranse.

MESH

Material de culoare alba, perforat, flexibil, cu greutate redusa. Latimea de printare maxima este de 3,2 m si se printeaza digital cu: solvent, ecosolvent, UV sau Latex. Fasiile obtinute se pot lipi intre ele, obtinandu-se dimensiunea dorita.
Destinatie: in special outdoor, cu o rezistenta marita la factorii de mediu, este ideal pentru amplasarea pe fatada cladirilor, permitand acoperirea ferestrelor, datorita perforatiilor care permit trecerea luminii. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

BANNER

Bannerul este probabil cel mai utilizat mijloc de reclama. Poate avea dimensiuni variate si se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Materialul folosit este din fibra textila, este acoperit cu PVC si este rezistent pentru o lunga perioada de timp, la rupere si la factorii de mediu. In functie de destinatia produsului finit, se folosec diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit sau blockout.


FRONTLIT

Material flexibil, mat, compus din tesatura de poliester, potrivit aplicatiilor de mici sau mari dimensiuni.

Se foloseste la bannerele cu iluminare frontala. Latimea maxima de printare este de 3,2 m si se printeaza digital cu: solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: se utilizeaza pentru o gama larga de aplicatii outdoor: bannere, display-uri, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni iluminate din fata.

BACKLIT

Material PVC flexibil de culoare alba, netexturat, translucent, cu suprafata neteda, care nu se curbeaza la colturi, ideal pentru printarea graficilor cu rezolutii mari iluminate din spate. Calitatea imaginilor este de indoor, obtinuta pe masini de outdoor (care functioneaza cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent) iar rezistenta materialului la conditiile de mediu este indelungata. Latimea maxima de printare este 3,2 m si se printeaza digital cu solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: casete luminoase, billboard-uri, display-uri iluminate din spate atat pentru interior,cat si pentru exterior.

BLOCKOUT

Material pretensionat, compus dintr-o tesatura de poliester special, cu 3 straturi, cel din mijloc fiind de culoare neagra. Este opac, printabil pe ambele fete, poate fi utilizat atat in aplicatii indoor, cat si outdoor. Latimea maxima de printare este de 3,2 m si se printeaza digital cu solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie:  bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata, des intalnite pe strazi, intre stalpi. Acest material se foloseste si pe post de “steag” pe stalpii de pe marginea drumului. Este foarte rezistent la socuri mecanice si intemperii. Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale, imprimate fata-verso, insa, poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare, unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.

LITERE VOLUMETRICE

Literele volumetrice sunt printre cele mai intalnite variante de publicitate luminoasa sau neluminoasa. Semnalizarea locațiilor cu litere din polistiren extrudat reprezintă cea mai convenabilă variantă de semnalistică, atât indoor cât și outdoor. Raportul preț-calitate este avantajos pentru beneficiar, având în vedere impactul vizual.

AUTOCOLANT PRINTAT

Autocolantele personalizate sunt folii adezive din PVC moale, de culoare alba, transparente sau colorate, cu suprafata lucioasă sau mată, folosite în scop estetic sau în scop publicitar. Putem realiza diverse tipuri de tipare pe autocolant, după cum urmează:

  • Autocolante personalizate: printuri de calitate pe folie autocolanta din PVC standard sau premium, alba sau transparenta, ideale pentru personalizari;
  • Autocolant tăiat (cutter-plotter): autocolant decupat pe contur, disponibil in 60 de culori, cu folie de transfer, pentru personalizari de efect si usurinta la montaj;
  • Print folie autocolantă reflectorizantă: folie reflectorizantă printată sau tăiată pe contur, pentru vizibilitate crescută. Este ideală pentru aplicarea pe mașini speciale, fațade magazine, contururi de fațade, panouri publicitare, etc.;
  • Print autocolant geam (Window Graphics): Autocolant Window Graphics (One-Way-Vision), ideal pentru decorarea vitrinelor sau a autovehiculelor;
  • Print autocolant Floor Graphics: folie PVC transparentă, ideală pentru personalizarea podelelor la interior sau exterior, cu rezistență de la 3 la 6 luni;
  • Print autocolant removable: print de calitate pe autocolant removable, destinat aplicațiilor cu durata medie de viață, datorită adezivului care permite dezlipirea fără reziduuri.