SERVICII


PRINTARE / COPIERE – FORMATE A4 – A0 color / monochrome

PLIERE PLANȘE AUTOMAT

SCANĂRI – FORMATE A4 – A0 color / monochrome

SERVICII PERSONALIZARE (TRICOURI, ECUSOANE, INSIGNE, MAGNETI, etc.)

COPERTI DIPLOMĂ și SERVICII LEGĂTORIE

GRAFICĂ COMPUTERIZATĂ

GRAVURA MECANICĂ

CARȚI DE VIZITĂ

PLIANTE / BROȘURI, MAPE DE PREZENTARE

TABLOURI CANVAS

LITERE CUTTERATE

STICKERE


COPERȚI DIPLOMĂ și SERVICII LEGĂTORIE

Realizam coperți de diplomă personalizate pentru toate tipurile de lucrări științifice: licență, disertație master sau doctorat. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, cu aspect de imitație piele și utilizează prinderea cu șurub sau legate. Paleta de culori disponibilă, pentru materialele cu aspect de imitație de piele, cuprinde negru, roșu, verde, albastru și maro.

Putem realiza, de asemenea, cataloage școlare, coperți de arhivare dar și meniuri pentru localuri/restaurante.


GRAVURĂ MECANICĂ

Gravura mecanică computerizată este un procedeu complex de marcare în adâncime a diverselor materiale, realizată cu ajutorul unor freze speciale, prelucrându-se astfel, prin frezare, materiale precum: aluminiu, alamă, cupru, oţel inoxidabil, plexiglass, PVC, ABS, materiale composite. Gravurile sunt realizate cu instrumente de cea mai înaltă calitate şi maşini CNC cu precizie micrometrică.

Putem să vă oferim materiale promoționale personalizate, elemente de semnalistică pentru firme mari sau mici, pentru casa sau apartamentul tău, la interior sau exterior, oriunde ai nevoie să semnalizezi ceva (firme luminoase de tip Pro-light, sigle, sisteme de orientare, etc.), placuțe semnalizare birouri, uși, căi de acces, dar și măști de calorifer cu finisaje unice, deosebite, realizare din PVC.


LITERE CUTTERATE

Literele cutterate realizate pe Cutter Plotter pot acoperi o gama largă de reclame pentru casete luminoase, standuri plexiglas, standuri personalizate, router plexiglas, stiplex forex PVC, inscripționări auto, inscripționări vitrine, inscripționări textile, bannere, meshe, steaguri, panouri publicitare.


STICKERE (etichete autoadezive)

Stickerele de perete sau autocolantele sunt folii adezive care au proprietatea de a se lipi de pereți în așa fel încât, dacă vrei sa le îndepărtezi, o poți face fără a deteriora zugrăveala. Ele reprezintă soluția ieftină și la îndemână pentru a decora suprafețe, fiind cel mai modern trend în materie de decor, cu un efect spectaculos. 

Iată mai jos câteva caracteristici ale stickerelor de perete:
– se aplica usor;
– au adezivul inclus;
– poti sa iti creezi propriul design, combinand mai multe modele;
– decorarea se face fara mizerie, praf sau gauri in pereti;
– se dezlipesc usor si nu lasa urme de adeziv pe perete.